Welkom bij Waterweg Woning: Jouw Partner in Wonen en Financiële Zekerheid, samen met mijn partners staan we klaar om je volledig te ontzorgen!

Bij André Klomp, jouw wegwijzer naar financiële zekerheid, begrijpen we dat het kopen van een huis een ingrijpende stap is. Onze onafhankelijke adviseurs plaatsen jouw belangen voorop, zonder enige binding aan specifieke banken. Ons streven is naar een hypotheek die naadloos aansluit op jouw inkomen en huis, met oog voor verantwoorde maandlasten. Naast hypotheekadvies biedt De Hypotheekshop een uitgebreid assortiment financiële producten en verzekeringen onder één dak.

Ik ben Dewen Jarbandhan, verzekeringsadviseur bij Quality Advice & Consulting aan het Westeinde 14 te Maassluis, en al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het adviseren over zowel zakelijke als particuliere verzekeringen. Mijn doel is het samenstellen van een verzekeringspakket op maat dat perfect aansluit op jouw behoeften, variërend van inboedel- en opstalverzekeringen tot auto- en aansprakelijkheidsverzekeringen. Bij schade garandeer ik een vlotte afwikkeling, zodat jij met gemoedsrust kunt herstellen.

Peter Jagt verzorgt taxatiediensten voor diverse onroerende goederen, waaronder woningen en woon/winkelpanden. Met een gunstig all-in tarief streven we naar snelheid zonder extra kosten, en leveren rapporten die voldoen aan alle eisen voor gebruik bij banken en geldverstrekkers.

Samen met Quality Advice & Consulting bieden we niet alleen onderdak, maar ook complete ondersteuning op financieel en verzekeringsgebied. Ontdek de kracht van onze persoonlijke aanpak en onafhankelijk advies – wij staan voor je klaar!

DEWEN JARBANDHAN

Quality Advice & Consulting

De voordelen op een rij

  • Altijd eerlijk en vakkundig advies

  • Jij profiteert van onze kennis van de woningmarkt

  • Wij plannen samen met jou de afspraak voor jouw droomhuis

  • Wij hebben extra informatie over de woning die jij wilt bezichtigen

  • Onderhandelen is ons vak!
  • Vanaf de bezichtiging tot en met de sleuteloverdracht kan je rekenen op de aankoopmakelaar

  • Ook na het kopen van jouw woning kun je altijd bij ons terecht

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op!